: :  е специализирана в продажбата на нови компютърни системи, асемблирани с маркови компоненти и готови маркови конфигурации на известни брандове като , , и .Предлагаме на клиентите си и богато

разнообразие от компютърни конфигурации втора употреба, внесени от Европа, САЩ и Канада, с 12 месеца пълна гаранция. Всяка закупена

стока от Ортис ООД има 7 дневен тестов период, в който можете да върнете или замените стоката, ако не сте удовлетворени от нея.

 

 : :  Фирмата поема цялостно изграждане на офис системи, като компютърни мрежи, телефонни системи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа и поддържа гаранционно изградените системи или по абонаментен договор.

 

 : : Фирмата разполага със сервизна база, в която всеки хардуер преминава „стрес” тестове преди да достигне до краен клиент. Ако дадена стока не може да бъде сервизирана до 10 работни дни, ние ще заменим проблемния модул /  конфигурация.

 

 : :  Фирмата предлага софтуерна поддръжка на клиентите си, инсталации и преинсталации на клиентски софтуер, поддръжка чрез отдалечен достъп, безплатни консултации. Цените са конкурентни, като ценообразуването може да се коригира според количеството и нуждите на клиента.

 

                                 

Заповядайте!